10.3 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Fără miei vii, anul acesta, în piețe! Mii se sacrifică deja la abatoare!

Sărbătoarea Paștelui se apropie! Totuși, în acest an, în piețe nu vor mai fi miei vii. Conform informațiilor oferite de reprezentanții DSVSA, nici nu există solicitări. Iar la abatoare, deja mii de miei au fost sacrificați.

În fiecare an, în săptămâna premergătoare Sărbătorii Pascale, în piețele din Bistrița erau miei vii pentru cumpărat și sacrificat.

Anul trecut au fost miei doar în piața de pe strada Tărpiului.

Anul acesta s-ar părea că nu vor mai fi miei vii aduși în piețe.

„Nu cred că vor fi persoane cu miei vii în piețe. NU am avut nicio solicitare în acest sens”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, șeful DSVSA, Romulus Biță.

S-ar părea că cele trei abatoare aflate în apropierea orașului au însă mult de lucru în această perioadă.

Săptămâna trecută s-au sacrificat aproximativ 5.000 de miei la cele trei abatoare. Săptămâna asta tot cam așa ne așteptăm, la 5 -6.000 de miei. Iar vârful va fi atins, desigur, săptămâna viitoare”, a mai spus șeful DSVSA BN.

Cele trei abatoare sunt situate în Șieu Măgheruș, Orhei și Bistrița, pe strada Mușcatei.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.