-2 C
Bistrița
marți, ianuarie 18, 2022

Fără miei vii, anul acesta, în piețe! Mii se sacrifică deja la abatoare!

Sărbătoarea Paștelui se apropie! Totuși, în acest an, în piețe nu vor mai fi miei vii. Conform informațiilor oferite de reprezentanții DSVSA, nici nu există solicitări. Iar la abatoare, deja mii de miei au fost sacrificați.

În fiecare an, în săptămâna premergătoare Sărbătorii Pascale, în piețele din Bistrița erau miei vii pentru cumpărat și sacrificat.

Anul trecut au fost miei doar în piața de pe strada Tărpiului.

Anul acesta s-ar părea că nu vor mai fi miei vii aduși în piețe.

„Nu cred că vor fi persoane cu miei vii în piețe. NU am avut nicio solicitare în acest sens”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, șeful DSVSA, Romulus Biță.

S-ar părea că cele trei abatoare aflate în apropierea orașului au însă mult de lucru în această perioadă.

Săptămâna trecută s-au sacrificat aproximativ 5.000 de miei la cele trei abatoare. Săptămâna asta tot cam așa ne așteptăm, la 5 -6.000 de miei. Iar vârful va fi atins, desigur, săptămâna viitoare”, a mai spus șeful DSVSA BN.

Cele trei abatoare sunt situate în Șieu Măgheruș, Orhei și Bistrița, pe strada Mușcatei.

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița:

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil, Leoni și BistriVET

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Sanovil și IMP România (fosta fabrică Netex). Leoni are nevoie de 200 de muncitori, ingineri și magazioner. Locuri de muncă - disponibile și la Clinica Sanovil, BistriVET, Betak...

Anime-uri cu tema de jocuri de noroc pe care trebuie să le urmărești

Anime-ul este una dintre cele mai populare forme de divertisment și se estimează că 3,5% din...