17.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

MOBILIZARE impresionantă: Donații de aproape 400.000 de lei pentru spitalul din Năsăud

Spitalul Orășenesc Năsăud a fost desemnat spital suport pentru pacienții cu COVID-19. Încă de când era doar în discuții acest lucru, unii au început să doneze pentru echiparea corespunzătoare a acestuia. S-au strâns aproape 400.000 de lei în câteva zile.

Dacă inițial era doar la nivel de discuții, în cele din urmă, Ministerul Sănătății a decis ca Spitalul Orășenesc „Dr George Trifon” Năsăud să fie spital suport pentru pacienții cu COVID-19.

OFICIAL: Spitalul din Năsăud, spital suport pentru pacienții cu COVID 19!

Totuși, spitalul din Năsăud nu era echipat corespunzător, așa că administrația orașului a făcut apel la cetățeni să doneze pentru spital.

Din fericire, lumea s-a mobilizat exemplar. Au reușit, în câteva zile, să strângă aproape 400.000 de lei.

Conducerea orașului a făcut publică lista celor ce au donat, în semn de mulțumire.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.