20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Două noi cazuri pozitive de COVID-19, în 24 de ore! Național, 265!

Bistrița-Năsăud înregistrează 78 de cazuri pozitive de COVID-19, cu două noi confirmări în ultimele 24 de ore. La nivel național, numărul înregistrat e aproape la jumătate, comparativ cu raportarea de ieri. Au crescut în schimb numărul deceselor.

Până la această oră, în România, au fost prelucrate 55.430 de teste.

Numărul persoanelor depistate cu COVID-19, în România, ajunge la 5.467, cu 265 de noi cazuri în ultimele 24 de ore. Dintre cei depistați pozitiv, 729 s-au vindecat, iar 257 au decedat.

La nivelul județului nostru s-au înregistrat 78 de cazuri pozitive de COVID-19. Dintre aceștia, 8 au decedat și 12 s-au vindecat.

La ATI, în acest moment, sunt internați 183 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 25.226 de persoane, din care 518 pe raza județului nostru. Alte 77.317 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. În Bistrița Năsăud sunt 1.103 persoane în izolare.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!