-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

Două noi cazuri pozitive de COVID-19, în 24 de ore! Național, 265!

Bistrița-Năsăud înregistrează 78 de cazuri pozitive de COVID-19, cu două noi confirmări în ultimele 24 de ore. La nivel național, numărul înregistrat e aproape la jumătate, comparativ cu raportarea de ieri. Au crescut în schimb numărul deceselor.

Până la această oră, în România, au fost prelucrate 55.430 de teste.

Numărul persoanelor depistate cu COVID-19, în România, ajunge la 5.467, cu 265 de noi cazuri în ultimele 24 de ore. Dintre cei depistați pozitiv, 729 s-au vindecat, iar 257 au decedat.

La nivelul județului nostru s-au înregistrat 78 de cazuri pozitive de COVID-19. Dintre aceștia, 8 au decedat și 12 s-au vindecat.

La ATI, în acest moment, sunt internați 183 de pacienți.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 25.226 de persoane, din care 518 pe raza județului nostru. Alte 77.317 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. În Bistrița Năsăud sunt 1.103 persoane în izolare.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.