10.9 C
Bistrița
luni, martie 4, 2024

Cu 26 cazuri pozitive și 4 decese, Reteagul nu intră în carantină! „Situația e sub control!”

În localitatea Reteag sunt 26 de teste pozitive. S-au înregistrat și patru decese, iar o persoană s-a vindecat. Cu toate acestea, zona nu va intra în carantină totală. „Situația e sub control”, a declarat prefectul Stelian Dolha.

Cea mai afectată zonă de COVID 19, din județul nostru, e Reteagul, mai exact, comunitatea de romi de acolo.

Primarul comunei Petru Rareș a explicat că are, până acum, 26 de cazuri pozitive de infectare cu coronavirus, o persoană s-a vindecat și patru au decedat.Totodată, aproape 200 de persoane se află în izolare.

Cu toate aceste date însă, zona nu va intra în carantină, așa cum anunța, acum câteva zile, prefectul județului, că s-ar putea întâmpla.

„Momentan nu punem zona în carantină. Avem echipaje de poliție și de jandarmi care patrulează în zonă. Oamenii stau în case. Deci situația e sub control. Dacă vom vedea că lucrurile evoluează altfel, vom regândi. Dar momentan situația e sub control. Deci nu punem zona în carantină. Am trimis, și de la Prefectură, ajutoare și vom mai trimite. Monitorizăm situația, dar momentan nu se impune această măsură”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, prefectul Stelian Dolha.

Despre atmosfera de pe strada Poieni din Reteag puteți reciti aici:

Nu ai unde să fugi în vremea lui Covid: Poienile Reteagului, locul unde cauți viața de mai multe ori

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM Automotive: Profită de ofertele de nerefuzat și schimbă la timp bateria!

Profită de ofertele* de nerefuzat şi schimbă la timp bateria! Îngrijirea mașinii tale Škoda este acum mai...

SERCAVER SRL, filială a grupului TLC France, angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic pentru întreținere și reparații

SC Sercaver SRL, cu sediul în localitatea Chiuza, jud. BN, Filială a grupului TLC France, cu peste 100 de ani de activitate în domeniul fabricării produselor de feronerie (lacăte, broaște, butuci pentru uși, etc) angajează Responsabil Calitate și Inginer / tehnician mecanic întreținere și reparații. 

FOTO: Noua colecție de primăvară a ajuns la Ora Magică Kids!

Primăvara a sosit mai repede la Ora Magică Kids aducând cu ea hăinuțe vesele și colorate....