19.1 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

Cu 26 cazuri pozitive și 4 decese, Reteagul nu intră în carantină! „Situația e sub control!”

În localitatea Reteag sunt 26 de teste pozitive. S-au înregistrat și patru decese, iar o persoană s-a vindecat. Cu toate acestea, zona nu va intra în carantină totală. „Situația e sub control”, a declarat prefectul Stelian Dolha.

Cea mai afectată zonă de COVID 19, din județul nostru, e Reteagul, mai exact, comunitatea de romi de acolo.

Primarul comunei Petru Rareș a explicat că are, până acum, 26 de cazuri pozitive de infectare cu coronavirus, o persoană s-a vindecat și patru au decedat.Totodată, aproape 200 de persoane se află în izolare.

Cu toate aceste date însă, zona nu va intra în carantină, așa cum anunța, acum câteva zile, prefectul județului, că s-ar putea întâmpla.

„Momentan nu punem zona în carantină. Avem echipaje de poliție și de jandarmi care patrulează în zonă. Oamenii stau în case. Deci situația e sub control. Dacă vom vedea că lucrurile evoluează altfel, vom regândi. Dar momentan situația e sub control. Deci nu punem zona în carantină. Am trimis, și de la Prefectură, ajutoare și vom mai trimite. Monitorizăm situația, dar momentan nu se impune această măsură”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, prefectul Stelian Dolha.

Despre atmosfera de pe strada Poieni din Reteag puteți reciti aici:

Nu ai unde să fugi în vremea lui Covid: Poienile Reteagului, locul unde cauți viața de mai multe ori

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...