9.5 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

FOTO/VIDEO: Accident cu două autotrenuri implicate, în Pasul Tihuța!

Un accident rutier a avut loc azi în Pasul Tihuța. Traficul a fost blocat aproximativ o oră, după ce două autotrenuri au colizionat. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Pompierii de la Garda de Intervenție Prundu Bârgăului și Punctul de Lucru Poiana Stampei (județul SV) au intervenit azi în Pasul Țihuta unde a avut loc un accident rutier. Au fost implicate două autotrenuri.

Accidentul ar fi avut loc într-o curbă. Șoferul care cobora, pe direcția spre Bistrița, s-ar fi speriat de autotrenul care urca, crezând că-i va intra pe banda sa de mers. Ar fi tras de volan și cu remorca ar fi atins capul autotrenului care urca, aruncându-l spre marginea carosabilului.

Din fericire, în urma accidentului, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

„Un bărbat din localitatea Apahida, județul Cluj, în timp ce conducea pe direcția de mers Suceava – Bistrița, într-o curbă, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum și condițiile meteo, a pătruns pe contrasens, cu remorca, colizionând cu un alt autotren care circula din sens opus, condus de un bărbat din județul Suceava. Din accident au rezultat doar pagube materiale. Autotrenurile erau echipate corespunzător. Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative. Nu s-a impus sancționarea pe baza ordonanțelor militare”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Traficul a fost blocat preț de zeci de minute.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier a fost reluat pe DN17 Bistrița – Vatra Dornei (Pasul Tihuța), unde anterior, în zona localității Piatra Fântânele, județul Bistrița-Năsăud, a avut loc o coliziune între două autotrenuri. Nicio persoană nu a avut nevoie de transport la spital pentru îngrijiri medicale”, transmit polițiștii.

[arve url=”https://youtu.be/VvXhco6IVTo” /]

În Pasul Tihuța a și nins și a viscolit, județul nostru fiind azi sub cod galben de vânt și viscol/ninsori în zona montană.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.