21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

IMPRESIONANT: A venit tocmai din Constanța la Bistrița pentru o operație care să-i salveze copilul

O mamă din Constanța a făcut un gest impresionant pentru a-și salva fiica. A lăsat frica provocată de pandemie la o parte, și-a urcat copilul în mașină și au pornit spre un loc necunoscut, dar care avea să le aducă liniștea. Salvarea tinerei a venit tocmai din Bistrița, de la Clinica Sanovil.

Doamna Sanda e o femeie simplă, de la țară și e din Constanța. Fiica ei de numai 22 de ani suferea de mult timp din cauza unor probleme ginecologice. Femeia ar fi făcut orice pentru a-și salva copilul și pentru a-l ști sănătos.

Cu vocea plină de emoție, doamna Sanda spune că în ultima vreme a vizitat o mulțime de medici ginecologi în speranța că unul dintre ei îi va pune fetei diagnosticul corect. Din păcate, se pare că fiecare vizită la un alt medic aducea un alt diagnostic, printre care și cancer.

Tânăra a făcut analize peste analize, CT-uri, chiar și RMN în speranța că un medic va găsi în rezultatele analizelor și problema pe care fata o avea.

Întâmplarea a făcut ca o persoană cunoscută familiei din Constanța să le recomande Clinica Sanovil din Bistrița. Se pare că femeia ar fi suferit o operație în Bistrița cu câțiva ani în urmă, iar rezultatele au fost extrem de bune, motiv pentru care nu a ezitat să le recomande celor două să ceară și sfatul doctorului Mureșan Gavrilaș.

Sâmbăta trecută, în jurul orei 4:30 dimineața, tânăra ar fi suferit o criză din cauza durerii provocate de problemele ginecologice pe care le avea.

Femeia povestește că până acum nici nu și-a aruncat privirea pe hartă să vadă unde este situat orașul în care copilul ei va fi salvat. Fără a mai sta pe gânduri, doamna Sanda a sunat la Clinica Sanovil și a anunțat că vrea să vină de urgență în Bistrița pentru a-și salva copilul. În jurul orei 14, împreună cu fiica ei de 22 de ani, doamna Sanda s-a urcat în mașină și a pornit spre un loc despre care nu știa nimic – Bistrița, și au pornit spre necunoscut, în celălalt capăt al țării.

„Nu știam unde mergem. Nu eram pregătite pentru ce urma. Am pornit și am mers înainte. Pe drum înspre Bistrița nu am văzut deloc poliție. Nu ne-a oprit nimeni să ne întrebe unde mergem și de ce”, spune mama tinerei.

Mama fetei povestește că dorința de a-și vedea copilul sănătos a fost atât de mare încât distanța parcursă era doar un număr. Sâmbătă seara, în jurul orei 23:00, ajungeau deja la Clinica Sanovil unde erau testate pentru coronavirus, înainte ca fata să fie internată. Din fericire testele au ieșit negative, iar la ceas de noapte doctorul Mureșan o consulta pe fata de 22 de ani.

„Domnul doctor a ascultat cu atenție tot ce i-am povestit. I-am spus toate experiențele pe care le-am avut, toate diagnosticele pe care fata mea le-a primit. Știți ce m-a surprins? Că domnul doctor nu a spus nimic rău de nimeni, ci doar a ascultat. S-a comportat ca un adevărat profesionist”, ne-a povestit doamna Sanda.

După consultul și analizele făcute la Clinica Sanovil, tânăra de 22 de ani a fost operată duminică. Diagnosticul fetei a fost tumoră ovariană dreapta, endometrioză.

Potrivit mamei, operația a decurs foarte bine, iar fata se recuperează, urmând ca cel mai probabil să fie externată la sfârșitul acestei săptămâni.

„Am vorbit din nou cu persoana care ne-a recomandat Clinica Sanovil, și mi-a spus că dacă ar avea din nou șansa de a-l întâlni pe domnul doctor Mureșan, în semn de mulțumire i-ar pupa tălpile. Acela a fost momentul în care mi-am dat seama că fata mea este pe mâini bune și am început să plâng”, mai spune doamna Sanda.

Mama tinerei mai povestește că șederea în spital este cu atât mai plăcută cu cât nimeni în jurul lor nu este trist.

„Toată lumea zâmbește! Așa ar trebui să fie peste tot!”, spune mama fetei.

Tânăra va trebui să se întoarcă la control peste trei luni, iar doamna Sanda speră ca atunci să fie ridicate toate restricțiile de circulație și să poată vizita și orașul.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...