11.5 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Gest de omenie înainte de Paște: 250 de pachete cu alimente pentru familii nevoiașe, din partea deputatului PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca

Deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, a pregătit 250 de pachete cu alimente pentru familii din județ aflate la nevoie.

Criza sanitară pe care o traversăm ne-a făcut să ne apropiem unii de alții și să fim conștienți că marile încercări nu le putem depăși decât cu solidaritate și cu omenie. Împreună cu mai mai mulți bistrițeni, cărora le pasă de oamenii din jurul lor, am pregătit pachete cu alimente pentru 250 de familii. Acestea vor ajunge în zilele următoare la cei aflați în nevoie. Cu ajutorul unor preoți cu har din Bistrița și din județ, am reușit să identificăm familiile pentru care aceste pachete chiar contează”, a scris Simionca pe Facebook.

Parlamentarul bistrițean îi invită pe bistrițenii care își permit să aibă grijă de cei care, din motive independente de ei, nu pot pune pe masă bucate tradiționale în Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului. „În județul nostru, nimeni nu trebuie să aibă lipsuri de Paște!”, concluzionează Ionuț Simionca.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?