18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

FOTO/VIDEO. Un tun de zăpadă va pulveriza dezinfectant pe toate străzile unei comune din județ

Locuitorii unei comune din județ se pot mândri cu măsuri de siguranță speciale: Primăria din localitate a montat dozatoare cu dezinfectant. Mai mult, are de gând să dezinfecteze străzile cu tunul. În centrul comunei există și un tunel de dezinfecție:

„Am luat toate măsurile necesare, pentru a opri pandemia noului coronavirus”, a subliniat primarul Valentin Grapini, la Bistrițeanul Live.

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul LIVE, edilul din Rodna a explicat ce măsuri s-au luat în localitatea sa.

Străzile comunei vor fi, în aceste zile, dezinfectate cu un tun închiriat care va pulveriza dezinfectant în toată comuna. La acesta se adaugă și mașina de pompieri care va circula pe străzi, pentru a le dezinfecta”, a povestit Valentin Grapini. 

[arve url=”https://youtu.be/uKN-Gdmm6j8 ” /]

Primarul a explicat că a achiziționat substanțe dezinfectante încă de acum trei săptămâni. „Am făcut prima dezinfecție cu o firmă de specialitate. Apoi am cumpărat și pentru voluntarii de la SVSU două automatizatoare, pentru a putea noi să intervenim de câte ori este nevoie. Substanța respectivă are efect timp de o lună de zile…

Sănătatea cetățenilor este mai presus de orice. Toate fondurile alocate unor evenimente precum Festivalul narciselor sau Zilele comunei Rodna au fost redirecționate”, a mai spus primarul din Rodna.

De asemenea, administrația a anulat evenimentele. Banii alocați inițial vor fi folosiți pentru măsuri de combatere a Coronavirusului.

Despre alte probleme administrative sau investiții din Rodna, aflați urmărind emisiunea, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F705074303632357%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...