19.9 C
Bistrița
duminică, aprilie 28, 2024

FOTO: Doi paramedici bistrițeni, detașați în Suceava, au ajutat un băiețel să vină pe lume:

Nouă paramedici din cadru ISU BN au mers să-și ajute colegii din județul Suceava. Doi dintre aceștia, alături de un sucevean, au ajutat o femeie să nască. Băiețelul e sănătos și a fost trasportat cu mama lui la spital.

O minune de copil a adus zâmbete nu doar pe fața familiei, ci și a paramedicilor.

Într-o localitatea suceveană, doi paramedici bistrițeni, alături de unul sucevean, au ajutat o femeie să nască. Iar apoi, au transportat mama și bebelușul la spital.

Minunea din Sâmbăta Paștilor! Trei pompieri au asistat la nașterea unui copil în localitatea suceveană Siminicea! Colegii noștri, bistrițenii Tudor și Ciprian, alături de Lucian, pompier paramedic de la ISU „Bucovina” Suceava au acordat primul ajutor și îngrijirile necesare unei femei aflată in momentul nașterii, apoi au predat mama și bebelușul echipajului de pe ambulanță venită la caz. Băiețelul este perfect sănătos și a fost transportat la spitalul din Fălticeni! Felicitări, dragi colegi!”, au scris cei de la ISU BN pe Facebook.

Vă reamintim că nouă paramedici bistițeni au fost detașați să-și ajute colegii din județul Suceava.

SOLIDARITATE! 9 paramedici SMURD din Bistrița-Năsăud, în ajutorul colegilor din cel mai afectat județ de pandemia de Coronavirus

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.