7.3 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Primăria Năsăud își închide porțile, după ce o angajată a fost diagnosticată cu COVID-19

Primăria orașului Năsăud va fi deschisă doar pentru urgențe săptămâna aceasta. Asta după ce o angajată a fost diagnosticată cu COVID-19. Autoritățile locale anunță că vor relua programul normal începând de săptămâna viitoare.

O angajată a Primăriei Năsăud, care locuiește în localitatea Nepos, a fost diagnosticată zilele trecute cu COVID-19. Femeia, care are în jur de 50 de ani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Bistrița la mijlocul săptămânii trecute, cu simptome specifice gripei.

Autoritățile locale au luat hotărârea să închidă săptămâna aceasta Primăria Năsăud, lăsând instituția deschisă doar pentru urgențe (certificate de deces, certificate nou născuți sau alte situații speciale care nu suportă amânare).

„În lumina recentelor evenimente, respectiv infectarea cu COVID-19 a unei persoane din cadrul Primăriei orașului Năsăud și având în vedere prevederile privind prelungirea stării de urgență, în perioada 21 aprilie 2020- 24 aprilie 2020, administrația locală a orașului Năsăud își suspendă activitatea parțial, rămânând pentru urgențe. (…) Activitatea instituției publice va fi reluată luni, 27 aprilie 2020, în integralitate. Această măsură este o măsură de prevenție obiectivă, luată în contextul actual, pentru limitarea răspândirea infecțiilor de tip COVID-19, corelată cu legislația în vigoare”, informează primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: