10 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Oprit înainte de a produce o tragedie! CÂT a indicat aparatul etilotest în cazul unui șofer:

Mai mulți șoferi au fost depistați în acest weekend, în trafic, deși se aflau sub influența alcoolului. Un bistrițean a fost oprit pe DN17, înainte de a produce o tragedie. CÂT a indicat aparatul etilotest:

Polițiștii, jandarmii și armata se află în stradă, pentru a verifica respectarea ordonanțelor militare.

Cu toate că știu că s-au intensificat controalele, unii nu țin cont de absolut nimic.

E cazul și a unui bistrițean care a fost oprit în trafic, pe DN17, în localitatea Șieu Măgheruș.

„La data de 25 aprilie a.c., un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Bistrița, a fost depistat de polițiștii din Beclean în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost oprit în trafic, înainte să producă o tragedie, pe drumul național 17, în localitatea Șieu Măgheruș. Rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 1,80 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice care vor stabili cu exactitate alcoolemia. A fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, se arată în comunicatul remis presei de către reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: