21.6 C
Bistrița
duminică, mai 26, 2024

Ai „împrumutat” o bicicletă din Prund? Du-o înapoi dacă nu vrei să te caute poliția!

O bicicletă a dispărut din fața școlii din Prundu Bârgăului, vineri! Cum în zonă sunt camere de filmat, s-a putut vedea întreaga scenă. Cel care a luat bicicleta are la dispoziție până mâine să o ducă înapoi. Asta dacă nu vrea să-i bată poliția la ușă:

Vineri, o bicicletă a dispărut din fața Școlii din Prundu Bârgăului.

Dacă proprietarul a văzut că făptașul nu aduce bicicleta înapoi, a făcut rost de imaginile de pe cameră. Le-a făcut publice și i-a dat termen hoțului să returneze bicicleta. Până mâine, altfel imaginile ajung pe mâna poliției.

„Rog persoana care a «împrumutat» vineri o bicicletă din fața parcului de la școala I-IV din Prundu Bîrgăului, să o aducă înapoi în cel mai scurt timp! Preferabil în curtea primăriei! Mâine se depune plângere la poliție! Dovezi sunt!”, a scris Vasile Alexandru T. pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!