20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Distracțiile nocturne, ca băieții, costă! CE au pățit trei tineri din Dorolea:

Trei prieteni din Dorolea au ieșit la o plimbare nocturnă. Doar că distracția „ca băieții”, s-a terminat când au dat nas în nas cu poliția. Unul dintre ei s-a ales și cu dosar penal.

Ieșirea din casă, în această perioadă, trebuie să fie justificată, și e interzisă în timpul nopții. Oamenii legii, acum, mai mult ca oricând, se află în stradă pentru a verifica respectarea ordonanțelor.

Deplasările nocturne sunt interzise, DOAR în caz de forță majoră.

Cu toate acestea, trei tineri din Dorolea au dus lipsa „ieșirilor nocturne, ca băieții”.

Deși s-au plimbat doar prin localitate, au dat nas în nas cu poliția. Iar unul dintre ei s-a ales și cu dosar penal.

„La data de 26 aprilie a.c., ora 01:10, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au depistat și oprit în trafic un autoturism care circula pe drumul județean 172D, prin localitatea Dorolea. A fost identificat șoferul în persoana unui tânăr de 27 de ani, din localitate, iar valoarea indicată de aparatul etilotest în urma testării a fost de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. Împreună cu șoferul, în autoturism se aflau alți doi tineri. Cei trei au fost sancționați pentru încălcarea Ordonanțelor Militare. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului”, se arată în comunicatul remis presei de IPJ BN.

 

Foto- Rutlishreunions

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!