11.5 C
Bistrița
miercuri, mai 1, 2024

Ai „împrumutat” o bicicletă din Prund? Du-o înapoi dacă nu vrei să te caute poliția!

O bicicletă a dispărut din fața școlii din Prundu Bârgăului, vineri! Cum în zonă sunt camere de filmat, s-a putut vedea întreaga scenă. Cel care a luat bicicleta are la dispoziție până mâine să o ducă înapoi. Asta dacă nu vrea să-i bată poliția la ușă:

Vineri, o bicicletă a dispărut din fața Școlii din Prundu Bârgăului.

Dacă proprietarul a văzut că făptașul nu aduce bicicleta înapoi, a făcut rost de imaginile de pe cameră. Le-a făcut publice și i-a dat termen hoțului să returneze bicicleta. Până mâine, altfel imaginile ajung pe mâna poliției.

„Rog persoana care a «împrumutat» vineri o bicicletă din fața parcului de la școala I-IV din Prundu Bîrgăului, să o aducă înapoi în cel mai scurt timp! Preferabil în curtea primăriei! Mâine se depune plângere la poliție! Dovezi sunt!”, a scris Vasile Alexandru T. pe pagina sa de Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: