8.8 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

Rebrișoara: Doi angajați din sistemul sanitar atacați cu bâte!

O femeie a ajuns cu răni grave la spital, după ce a fost atacată cu bâte. Soțul ei a scăpat fără lovituri grave, fiind în mașină, care la rându-i a fost avariată. Problemele ar fi mai vechi, din cauza unei pagube la un teren.

Totul s-a întâmplat luni, în jurul orei 10:30, în Rebrișoara. El, angajat al secției Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, ea, angajată a Spitalului Orășenesc Năsăud, au fost la un teren unde au animale.

La ieșirea de pe terenul respectiv, femeia s-a dat jos din mașină ca să tragă poarta de lemn.

„Eu am rămas în mașină și ea s-a dat jos să închidă poarta de la teren. Nu am văzut când au apărut cei doi, fiind în mașină. Am văzut când i-au dat în cap și apoi au și venit și au dat în mașină, mi-au spart geamul… Soția era lată jos și am sunat la 112. Deci ei ne așteptau pe noi, probabil au stat ascunși pe undeva, de nu i-am văzut de la început”, a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, Nelu B.

„La fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat de 37 de ani, împreună cu o femeie de 27 de ani, ambii din Rebrișoara, în timp ce se deplasau cu o mașină de teren, în locul numit «Pietroasa», ar fi fost opriți în trafic și agresați de către doi tineri de 19 și 22 de ani, din Gersa-comuna Rebrișoara.Totodată, unul dintre aceștia ar fi spart un geam al autoturismului. În urma agresiunii, femeia a fost transportată la spitalul din Năsăud pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanții IPJ BN.

„B. V. în vârstă de 27 de ani, angajata unității noastre, prezentată la Camera de gardă cu politraumatism prin lovire cu bâta, plagă parietală dreapră suturată, contuzie toraco lombo-sacrată, contuzie antebraț stâng, a fost externată în data de 13.05, cu stare ameliorată”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, directorul Spitalului Orășenesc Năsăud, Daniel Marcu.

Și Nelu B. s-a ales cu vânătăi, medicul legist consemnând că e nevoie de 5 zile de vindecare. Iar la soția sa, rănile au nevoie de 12 zile de vindecare.

S-ar părea că problemele sunt mai vechi, având la bază cearta asupra unei pagube la un teren.

„Suntem de ani de zile prin tribunale, pe seama unei pagube la un teren. Familia noastră a câștigat procesul, dar ei au tot făcut recurs peste recurs. De acuma au de ne dat o grămadă de bani cheltuieli de judecată. Și apoi, ăștia tinerii, i-am mai văzut consumând tot feul de lucruri în apropierea magazinului și am mai sunat la poliție. Poate și de aia ne-au atacat. Că așa… nu am mai avut nimic unii cu alții de vreo doi ani de zile. Aștept să vină poliția să ne ia și nouă declarațiile, că încă nu au fost nici la mine, nici la soția”, a mai spus Nelu B.

Conform reprezentanților IPJ BN, în cauză s-a deschis dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

 

 

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: