22.1 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Angajat al firmei Leoni depistat cu COVID-19

Astăzi a avut loc o anchetă epidemiologică la firma Leoni. Conform DSP BN, un angajat a fost depistat pozitiv. Totuși, acesta nu ar mai fi fost la lucru de mai bine de 14 zile.

Firma Leoni și-a reluat activitatea, parțial.

Totuși, azi, o echipă din cadrul DSP BN a efectuat o anchetă epidemiologică. Un angajat al firmei a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud aduce o serie de clarificări în ceea ce privește suspiciunea faptului că un angajat Leoni ar fi confirmat cu Coronavirus. DSP BN confirmă faptul că, în data de 15 mai a.c., un angajat al firmei Leoni a fost confirmat pozitiv la testarea CoVid-19. De asemenea, în urma anchetei epidemiologice, instituția mai sus menționată a constatat faptul că angajatul confirmat nu a mai fost la muncă începând cu data de 1 mai”, transmit reprezentanții Prefecturii Bistrița.

Informația vine la câteva ore bune după ce mai multe surse susțineau că ar fi cel puțin doi angajați ai Leoni infectați, dar reprezentanții Prefecturii au negat acest aspect.

Nu există persoane suspecte de Coronavirus la Leoni. În urma anchetelor epidemiologice efectuate ca urmare a confirmării prezenței Coronavirusului s-au identificat contacți ale bolnavilor de CoVid-19 care lucrează la Leoni și care se află în izolare la domiciliu”, au transmis reprezentanții Prefecturii Bistrița astăzi de dimineață.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: