4.4 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

Încă două bistrițence infectate cu COVID-19 au decedat

Grupul de Comunicare Strategică a emis un nou raport privind numărul de decese al românilor depistați cu COVID-19. Printre ultimele decese anunțate în urmă cu puțin timp se numără și două bistrițence.

Astăzi, la nivelul țării, s-a înregistrat un nou val de decese ale unor persoane depistate pozitiv cu COVID-19. La bolile de care sufereau, contractarea virusului le-a fost fatală.

Printre ultimele persoane decedate, anunțate în urmă cu scurt timp de Grupul de Comunicare Strategică, se numără și două bistrițence.

Deces 1.112 la nivel național

Femeie, 83 ani, județ Bistrița-Năsăud

Dată confirmare: 07.05.2020
Dată deces: 18.05.2020
Comorbidități: HTA. Fibrilație atrială

Deces 1.113 la nivel național

Femeie, 72 ani, județ Bistrița-Năsăud

Dată confirmare: 04.05.2020
Dată deces: 18.05.2020
Comorbidități: HTA. Accident vascular cerebral. Insuficiență ventriculară stângă

Cele două cazuri de deces se adaugă la cele 22 deja existente. Astfel, în județul Bistrița-Năsăud 24 de persoane care au contractat noul tip de coronavirus au decedat.

La nivel național, până la această oră, au fost înregistrate 1120 de decese provocate de COVID-19.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: