23.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Angajat al firmei Leoni depistat cu COVID-19

Astăzi a avut loc o anchetă epidemiologică la firma Leoni. Conform DSP BN, un angajat a fost depistat pozitiv. Totuși, acesta nu ar mai fi fost la lucru de mai bine de 14 zile.

Firma Leoni și-a reluat activitatea, parțial.

Totuși, azi, o echipă din cadrul DSP BN a efectuat o anchetă epidemiologică. Un angajat al firmei a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Direcția de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud aduce o serie de clarificări în ceea ce privește suspiciunea faptului că un angajat Leoni ar fi confirmat cu Coronavirus. DSP BN confirmă faptul că, în data de 15 mai a.c., un angajat al firmei Leoni a fost confirmat pozitiv la testarea CoVid-19. De asemenea, în urma anchetei epidemiologice, instituția mai sus menționată a constatat faptul că angajatul confirmat nu a mai fost la muncă începând cu data de 1 mai”, transmit reprezentanții Prefecturii Bistrița.

Informația vine la câteva ore bune după ce mai multe surse susțineau că ar fi cel puțin doi angajați ai Leoni infectați, dar reprezentanții Prefecturii au negat acest aspect.

Nu există persoane suspecte de Coronavirus la Leoni. În urma anchetelor epidemiologice efectuate ca urmare a confirmării prezenței Coronavirusului s-au identificat contacți ale bolnavilor de CoVid-19 care lucrează la Leoni și care se află în izolare la domiciliu”, au transmis reprezentanții Prefecturii Bistrița astăzi de dimineață.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...