10 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Polițist acuzat că ar fi abuzat fizic un copil!

S-a întâmplat sâmbătă, în localitatea Coșbuc. Părinții unui minor acuză polițistul din localitate că le-ar fi abuzat fizic copilul. Acesta l-ar fi prins „la furat”. IPJ BN a început o anchetă internă.

În mediul online au apărut zilele trecute imagini cu un băiețel lovit. Postarea aparține mamei sale, care acuză polițiștul din localitate că i-ar fi abuzat fizic copilul.

Totuși, familia nu a făcut plângere la poliție. IPJ BN a dispus însă o verificare internă.

„Nu a fost depusă nicio sesizare, nicio plângere. Pe baza informațiilor apărute în mediul online, instituția noastră a dispus o cercetare internă cu privire la cele scrise. În funcție de rezultate se vor dispune și măsurile care se impun”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătoarea de cuvânt a IPJ BN, Crina Sîrb.

Primarul comunei Coșbuc susține că băiatul e unul problematic și nu crede că polițisul ar fi făcut așa ceva.

„Au mai fost probleme cu copilul ăsta. Dar știți cum e la sat, se înțeleg părinții, se rezolvă… omenește. Dar nu cred că polițistul a făcut lucru acesta. E un om de treabă, cumpătat. Am vorbit și eu cu el, și a zis că nici vorbă de așa ceva. Acuma, ei vor face o anchetă, din câte am înțeles, dar nu cred că a făcut asta”, a explicat primarul Ioan Pavelea.

Polițistul acuzat de abuz fizic lucrează la Coșbuc de aproximativ 3 ani de zile.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: