-2.6 C
Bistrița
duminică, ianuarie 23, 2022

Înmormântare cu zeci de persoane în comunitatea de romi din Sărățel. Polițiștii, chemați să „facă curat”

Un decedat din localitatea Sărățel a fost condus ieri pe ultimul drum. Deși legea permite înmormântările cu maxim 8 persoane, în curtea bisericii s-au adunat în jur de 30. Apropiații decedatului au fost „împrăștiați” rapid de polițiști, rămânând la căpătâiul acestuia doar familia.

Înmormântarea a avut loc ieri, după-masă, în localitatea Sărățel. Potrivit martorilor, din cauza numărului mare de mașini parcate pe ambele sensuri de mers, la un moment dat, traficul a fost îngreunat la intersecția drumului național 15A cu drumul județean care duce spre Arcalia.

Polițiștii au fost și ei sesizați, iar când au ajuns în zonă în curtea bisericii erau în jur de 30 de persoane, care, s-au conformat repede și au părăsit perimetrul, lăsând la căpătâiul celui decedat doar familia.

„Le-a fost pus în vedere să respecte prevederile legale și regulile de autoprotecție. Nu au fost aplicate sancțiuni”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Vă reamintim faptul că atât în starea de urgență, cât și în cea de alertă care este în vigoare momentan, la înmormântări, botezuri și cununii pot participa doar 8 persoane.

Foto: Arhivă

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: