26.2 C
Bistrița
duminică, august 7, 2022

Înmormântare cu zeci de persoane în comunitatea de romi din Sărățel. Polițiștii, chemați să „facă curat”

Un decedat din localitatea Sărățel a fost condus ieri pe ultimul drum. Deși legea permite înmormântările cu maxim 8 persoane, în curtea bisericii s-au adunat în jur de 30. Apropiații decedatului au fost „împrăștiați” rapid de polițiști, rămânând la căpătâiul acestuia doar familia.

Înmormântarea a avut loc ieri, după-masă, în localitatea Sărățel. Potrivit martorilor, din cauza numărului mare de mașini parcate pe ambele sensuri de mers, la un moment dat, traficul a fost îngreunat la intersecția drumului național 15A cu drumul județean care duce spre Arcalia.

Polițiștii au fost și ei sesizați, iar când au ajuns în zonă în curtea bisericii erau în jur de 30 de persoane, care, s-au conformat repede și au părăsit perimetrul, lăsând la căpătâiul celui decedat doar familia.

„Le-a fost pus în vedere să respecte prevederile legale și regulile de autoprotecție. Nu au fost aplicate sancțiuni”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Vă reamintim faptul că atât în starea de urgență, cât și în cea de alertă care este în vigoare momentan, la înmormântări, botezuri și cununii pot participa doar 8 persoane.

Foto: Arhivă

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...

Cum să renovezi baia simplu și rapid

Baia este un spațiu important în orice locuință. Având în vedere că petrecem destul de mult...

Se fac angajări la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness, Sanovil are nevoie de un asistent farmacie

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Gelateria ANIELA! Casa EMA caută instructori fitness,...