19.5 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

Polițist acuzat că ar fi abuzat fizic un copil!

S-a întâmplat sâmbătă, în localitatea Coșbuc. Părinții unui minor acuză polițistul din localitate că le-ar fi abuzat fizic copilul. Acesta l-ar fi prins „la furat”. IPJ BN a început o anchetă internă.

În mediul online au apărut zilele trecute imagini cu un băiețel lovit. Postarea aparține mamei sale, care acuză polițiștul din localitate că i-ar fi abuzat fizic copilul.

Totuși, familia nu a făcut plângere la poliție. IPJ BN a dispus însă o verificare internă.

„Nu a fost depusă nicio sesizare, nicio plângere. Pe baza informațiilor apărute în mediul online, instituția noastră a dispus o cercetare internă cu privire la cele scrise. În funcție de rezultate se vor dispune și măsurile care se impun”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătoarea de cuvânt a IPJ BN, Crina Sîrb.

Primarul comunei Coșbuc susține că băiatul e unul problematic și nu crede că polițisul ar fi făcut așa ceva.

„Au mai fost probleme cu copilul ăsta. Dar știți cum e la sat, se înțeleg părinții, se rezolvă… omenește. Dar nu cred că polițistul a făcut lucru acesta. E un om de treabă, cumpătat. Am vorbit și eu cu el, și a zis că nici vorbă de așa ceva. Acuma, ei vor face o anchetă, din câte am înțeles, dar nu cred că a făcut asta”, a explicat primarul Ioan Pavelea.

Polițistul acuzat de abuz fizic lucrează la Coșbuc de aproximativ 3 ani de zile.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...