10.1 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

Polițist acuzat că ar fi abuzat fizic un copil!

S-a întâmplat sâmbătă, în localitatea Coșbuc. Părinții unui minor acuză polițistul din localitate că le-ar fi abuzat fizic copilul. Acesta l-ar fi prins „la furat”. IPJ BN a început o anchetă internă.

În mediul online au apărut zilele trecute imagini cu un băiețel lovit. Postarea aparține mamei sale, care acuză polițiștul din localitate că i-ar fi abuzat fizic copilul.

Totuși, familia nu a făcut plângere la poliție. IPJ BN a dispus însă o verificare internă.

„Nu a fost depusă nicio sesizare, nicio plângere. Pe baza informațiilor apărute în mediul online, instituția noastră a dispus o cercetare internă cu privire la cele scrise. În funcție de rezultate se vor dispune și măsurile care se impun”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătoarea de cuvânt a IPJ BN, Crina Sîrb.

Primarul comunei Coșbuc susține că băiatul e unul problematic și nu crede că polițisul ar fi făcut așa ceva.

„Au mai fost probleme cu copilul ăsta. Dar știți cum e la sat, se înțeleg părinții, se rezolvă… omenește. Dar nu cred că polițistul a făcut lucru acesta. E un om de treabă, cumpătat. Am vorbit și eu cu el, și a zis că nici vorbă de așa ceva. Acuma, ei vor face o anchetă, din câte am înțeles, dar nu cred că a făcut asta”, a explicat primarul Ioan Pavelea.

Polițistul acuzat de abuz fizic lucrează la Coșbuc de aproximativ 3 ani de zile.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

CE faci cu cel mic în vacanța de vară? Îl duci la Ianiki: distracție, ateliere, explorare, excursii!

Vine vacanța de vară și acest lucru îngrozește părinții care NU au soluții cu cine să-și...

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...