21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

A decedat bărbatul de 60 de ani lovit de o mașină în timp ce se odihnea pe banca din fața casei sale

Bărbatul de 60 de ani care a fost lovit de un autoturism chiar în timp ce se odihnea pe banca din fața casei sale din localitatea Salva a decedat. Fiica însărcinată, lovită și ea de mașină, se simte bine și a fost externată.

Accidentul s-a produs în urmă cu 10 zile, în localitatea Salva. Într-o curbă, un șofer a pierdut controlul autoturismului pe care-l conducea lovind o mașină parcată, care ulterior a ricoșat în trei persoane care se odihneau pe banca din fața casei.

În urma impactului, un bărbat de 60 de ani a fost rănit grav, fiind găsit de către medici în stop cardio-respirator. A fost stabilizat, însă starea sa a rămas gravă, fiind în comă.

Potrivit primarului comunei Salva, Gheorghe Onul, bărbatul de 60 de ani a decedat ieri, urmând să fie înmormântat cel mai probabil mâine.

Pe bancă era și soția bărbatului, dar și fiica sa de 30 de ani însărcinată. Aceasta a fost rănită și ea, însă rănile nu au fost grave fiind deja externată. Soția bărbatului a ajuns și ea la spital, făcând un atac de panică.

Mai multe detalii despre acest accident puteți citi AICI.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: