21.9 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO: O tânără șoferiță a ajuns cu roțile-n sus după ce a lovit un stâlp de electricitate

Un accident rutier a avut loc în localitatea Salva. O tânără șoferiță a lovit un stâlp de curent. În urma impactului mașina pe care o conducea a ajuns cu roțile-n sus.

Un accident rutier s-a petrecut în această seară pe drumul național 17C în localitatea Salva. O mașina s-a răsturnat după ce a lovit un stâlp de electricitate.

Din primele informații se pare că două persoane au fost implicate în accident. Din fericire acestea erau conștiente și cooperante și au reușit să iasă din mașină.

La locul evenimentului au intervenit un echipaj de pompieri, un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj SAJ.

„Conform primelor verificări și măsurători, efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat faptul că o tânără de 21 de ani, din Telcișor, care conducea un autoturism pe direcția Năsăud-Salva, a pierdut controlul acestuia și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

În urma accidentului, cele două persoane au fost rănite.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Sursa foto @ IPJ BN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: