12.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

FOTO: Să-ți rupi roțile-n ea reabilitare!

Strada Magnoliei a fost reabilitată de curând. Și, așa cum se cade unei reabilitări… poți să-ți rupi roțile-n ea. O gură de canal a cedat, o mașină s-a avariat. Iar acum, gura de canal e eco- a crescut un copac în ea, fix în mijlocul intersecției.

Printre străzile prinse în proiectul de reabilitare în acest an s-a numărat și strada Magnoliei, din cartierul Subcetate.

S-a lucrat, s-a asfaltat… iar gurile de canal, pentru care s-a luat o mașinărie de ultimă generație, ar fi trebuit să fie făcute… de nota 10.

Doar că, la intersecția străzii Magnoliei cu Bujorului, s-au făcut lucrări de ridicare a unei guri de canal aflată fix în intersecție și în curbă. Locul nu a fost semnalizat, așa că pe timp de noapte, o mașină a trecut peste zona „proaspăt modernizată” și capacul s-a mișcat din loc.

Nu a trecut mult, și un șofer a „mușcat-o” din plin.

Ca să nu se avarieze mai multe autoturisme, cei din zonă, mai în glumă, mai în serios, au încercat diferite variante de a „rezolva” problema.

Doar că s-a ajuns la concluzia că cea mai bună variantă e aceea de a face o gură de canal… eco! Așa că s-a „plantat” un copac.

Întreaga stradă Magnoliei e plină de guri de canal, iar lucrările în jurul lor sunt neterminate. Localnicii au pus și un con reflectorizant în dreptul „gurii de canal eco”, dar și în dreptul unei alte guri de canal care riscă să se surpe.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.