21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

FOTO: GRAV – Mașină înmatriculată în BN, făcută covrig în jurul unui stâlp, în Cluj

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în Cluj Napoca. Un autoturism cu numere de BN s-a făcut covrig în jurul unui stâlp. Trei persoane au ajuns la spital, iar șoferul ar fi în stare gravă, intubat.

Un grav accident a avut loc în această dimineață, în Cluj Napoca, pe strada Traian Vuia, în apropiere de aeroport.

Conform informațiilor, șoferul unui autoturism înmatriculat în județul nostru a pierdut controlul volanului, într-o curbă la drepta, apoi mașina s-a izbit violent de un stâlp.

Toate cele trei persoane aflate în autoturism au rămas încarcerate. E vorba de trei tineri :conducătorul- 22 ani, Comuna Tiha Bârgăului,
pasager drepta față- 22 ani, Prundu Bârgăului, și pasager spate – 20 ani, Prundu Bârgăului.

La accident au intervenit două autospeciale ISU CJ, 1 EPA si 1 TIM, total 12 subofițeri. Plus încă două echipaje SAJ.

După zeci de minute, toate cele trei persoane au fost extrase din mașina făcută covrig în jurul stâlpului.  Conform informațiilor ISU Cluj, șoferul ar fi grav rănit, fiind intubat și inconștient. Toate cele trei victime au ajuns la spital.

Sursă foto- ISU CLUJ, Info Trafic 24

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: