16.7 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 27, 2024

FOTO- REPORTAJ: Ziua Drapelului, altfel! Cu mască pe față, dar cu inimile pline de respect

Astăzi a avut loc o ceremonie atipică, de ziua Drapelului! Simbolul națiunii noastre a fost sărbătorit chiar și pe vreme de pandemie. Chiar dacă a fost furată apropierea sau zâmbetul de pe față a fost ascuns după o mască, respectul din inimi nu a putut fi înlăturat.

Ziua Simbolului național, Ziua Drapelului României, a fost sărbătorită azi cu o ceremonie atipică.

De la distanță, cu măști pe față, odată cu înălțarea drapelului s-au ridicat și sentimentele de mândrie, direct din inimi. Doar acolo sărbătoarea a fost la fel ca în fiecare an.

Iar apoi, mintea a scotocit prin coloanele ei după momentele semnificative din istorie, când TRICOLORUL a fluturat triumfal în urma unei bătălii, a unui concurs, a echipajelor medicale ce au revenit din alte țări, după ce au luptat cu dușmanul vremurilor noastre: coronavirusul.

Bistrițeanul.ro vă prezintă mai jos o galerie foto cu imagini de la ceremonie:

 

Sursă foto- Prefectura Bistrița, ISU BN, Jandarmeria Bistrita, Cristian Niculae, Dan Ciobanica

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud.