13.3 C
Bistrița
marți, mai 21, 2024

A ieșit singur cu ATV-ul și s-a întors acasă cu poliția și jandarmii

Un tânăr din Năsăud a avut parte de aventura vieții, aseară. A ieșit la o plimbare cu ATV-ul. A reușit să-l ”parcheze” într-o râpă. Iar acasă a ajuns însoțit de poliție și jandarmi.

Un tinerel de 24 de ani din Năsăud a avut parte de o aventură…de neuitat, aseară.

Și-a luat ATV-ul și a pornit într-o plimbare. Dar nu s-a gândit nicio clipă ce va urma.

Tânărul a pornit înspre o locație neclară,ajungând la marginea unei râpe, în care era să alunece cu tot cu atv-ul pe care îl conducea. Din fericire, acolo a ajuns doar atv-ul.

Speriat, tânărul și-a continuat drumul înspre casă, pe jos. Fiind deja întuneric, nu a mai știut clar unde se află și a sunat la 112, pentru a cere ajutor.

Pe urmele acestuia au pornit jandarmi, pompieri și polițiști, iar datorită localizării oferite prin GPS de către dispeceratele celor trei instituții, tânărul a fost găsit în mai puțin de o oră, în zona Valea Caselor, din orașul Năsăud, la aproximativ 5 km de casă.

Din fericire acesta nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind doar puțin speriat.

Operațiunea de căutare, a dovedit încă odată dacă mai era nevoie, că o colaborare foarte bună între instituții dă rezultate optime în timpul executării misiunilor. Căutarea acestui tânăr ar fi durat mult mai mult dacă nu ar fi existat GPS-urile din dotarea dispeceratelor instituțiilor implicate (Jandarmerie – I.S.U. – Poliție), care ajută la o localizare imediată și exactă a unei persoane rătăcite” transmit reprezentanții IJJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...