16.2 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

FOTO/VIDEO: Accident cu cascadorii, pe Calea Moldovei

Un spectaculos accident a avut loc în urmă cu puțin timp pe Calea Moldovei. Două autoturisme s-au ciocnit, iar unul a ajuns cu roțile în sus.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin  timp, în apropierea unuia dintre centrele comerciale de pe Calea Moldovei. Din primele informații rezultă faptul că au fost implicate două autoturisme, unul dintre ele răsturnându-se în urma impactului.

Se pare că accidentul a fost cauzat de o neacordare de prioritate. În cele două autoturisme se aflau mai multe persoane. La fața locului au intervenit mai multe ambulanțe.

UPDATE:

„Polițiștii rutieri din Bistrița  au intervenit azi, 30 iunie în jurul  orelor 18.30 ca urmare a unui apel 112 cu privire la un accident rutier. Conform primelor verificări, pe strada Calea Moldovei  din Municipiul  Bistrița, un conducător auto  de 42 de ani din Bistrița, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație și a intrat în coliziune cu alt autoturism condus regulamentar de o femeie de  23 ani din Bistrița. În urma impactului, autoturismul care circula regulamentar a fost proiectat pe sensul opus de mers după care s-a răsturnat. Din accident a  rezultat rănirea ușoară a ambilor conducători auto iar traficul rutier a fost blocat pentru aproximativ 10 minute. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii de la Biroul Poliției Rutiere au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte și a cauzei accidentului”, transmite IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: