11.4 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTO: Fetiță lovită din plin de un microbuz, pe trecerea de pietoni

O fetiță de nouă ani a ajuns la spital, după ce a fost accidentată pe trecerea de pietoni. Aceasta era de împreună cu mama ei când microbuzul a lovit-o din plin.

Un accident rutier a avut loc în această seară în Unirea. O fetiță de nouă ani a fost lovită de un microbuz.

Culmea, accidentul s-a petrecut pe trecerea de pieoni. Iar micuța era de mână cu mama sa.

”Polițiștii au intervenit astăzi, ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe drumul național 17, în cartierul Unirea. Conform primelor verificări și măsurători efectuate la fața locului,un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un microbuz pe direcția Bistrița- Vatra Dornei, a surprins și accidentat o minoră de 9 ani care, împreună cu mama sa, ar fi fost angajate în traversarea regulamentară a străzii, pe trecere pentru pietoni și pe lângă bicicletă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-a întocmit dosar penal și continuă cercetările în acest caz polițiștii Biroului Rutier Bistrița, urmând a fi lămurite toate împrejurările în care a avut loc accidentul” transmit reprezentanții IPJ BN.

Din fericire, viața fetiței nu e pusă în pericol în urma accidentului.

Echipajul medical SMURD a preluat un copil în vârstă de aproximativ 9 ani. În urma unei prime evaluări, victima era conștientă, cooperantă prezenta leziuni și traumatisme care nu ii pun viața în pericol. Este stabil și a fost transportat la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite” transmit reprezentanții ISU BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: