5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FOTO: Ce au descoperit lucrătorii Aquabis în sistemul de canalizare

Haine uzate, moloz, lemne, tampoane și ambalaje de tot felul… Sunt doar câteva dintre „capturile” pe care lucrătorii Aquabis le-au descoperit în sistemul de canalizare! Aruncate acolo de bistrițenii care nu știu să folosească civilizat vasele de wc…

S.C Aquabis S.A vă roagă să utilizați sistemul de canalizare în mod civilizat!”, se arată într-un comunicat al companiei. Tot aici se subliniază că în vasele de wc nu se aruncă șervețele umede, tampoane, pampersuri, resturi alimentare, cârpe, mănuși de plastic, măști, resturi de vopsea, ambalaje de plastic și carton, ulei alimentar uzat, etc.

În căminele de racord nu se aruncă haine uzate, moloz (chiar dacă este lichid), lemne sau ambalaje de tot felul…”, avertizează cei de la Aquabis.

Căminele de vizitare și de racord sunt construite pentru inspecția rețelei și pentru intervenții menite să asigure buna funcționare a rețelelor de canalizare – a mai subliniat conducerea Aquabis.

Capacele căminelor de racord și a căminelor de rețea nu trebuie blocate cu pământ, nisip, pietriș sau alte materiale”.

Cei de la Aquabis au transmis și câteva instantanee surprinse atunci când lucrătorii companiei au intervenit la blocaje.

Pe viitor vă vom prezenta și alte fotografii, care vor fi nominalizate pe zone, străzi și localități unde s-a intervenit pentru decolmatarea căminelor de racord și a colectoarelor de canalizare”, au promis cei de la Aquabis. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!