16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

FOTO: Ce au descoperit lucrătorii Aquabis în sistemul de canalizare

Haine uzate, moloz, lemne, tampoane și ambalaje de tot felul… Sunt doar câteva dintre „capturile” pe care lucrătorii Aquabis le-au descoperit în sistemul de canalizare! Aruncate acolo de bistrițenii care nu știu să folosească civilizat vasele de wc…

S.C Aquabis S.A vă roagă să utilizați sistemul de canalizare în mod civilizat!”, se arată într-un comunicat al companiei. Tot aici se subliniază că în vasele de wc nu se aruncă șervețele umede, tampoane, pampersuri, resturi alimentare, cârpe, mănuși de plastic, măști, resturi de vopsea, ambalaje de plastic și carton, ulei alimentar uzat, etc.

În căminele de racord nu se aruncă haine uzate, moloz (chiar dacă este lichid), lemne sau ambalaje de tot felul…”, avertizează cei de la Aquabis.

Căminele de vizitare și de racord sunt construite pentru inspecția rețelei și pentru intervenții menite să asigure buna funcționare a rețelelor de canalizare – a mai subliniat conducerea Aquabis.

Capacele căminelor de racord și a căminelor de rețea nu trebuie blocate cu pământ, nisip, pietriș sau alte materiale”.

Cei de la Aquabis au transmis și câteva instantanee surprinse atunci când lucrătorii companiei au intervenit la blocaje.

Pe viitor vă vom prezenta și alte fotografii, care vor fi nominalizate pe zone, străzi și localități unde s-a intervenit pentru decolmatarea căminelor de racord și a colectoarelor de canalizare”, au promis cei de la Aquabis. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.