9.9 C
Bistrița
marți, mai 11, 2021

Ecologiștii își plâng un fost coleg de partid. Ar fi fost răpus de COVID 19

Reprezentanții Partidului Ecologist Român, filiala Bistrița, își plâng un fost coleg de partid. Acesta ar fi fost răpus de COVID 19. Pe lâmgă faptul că a fost un expert topograf, a fost activ atât în partid cât și în comunitatea locală.

Viorel Pop, topograf bistrițean și ecologist convins, s-a stins azi din viață. Acesta ar fi fost internat în spital, fiind depistat cu COVID 19. Din păcate, contactarea virusului i-a fost fatală.

Acesta împlinise 64 de ani în 7 iulie.

Cu durere în suflet anunțăm disparitia unui membru marcant în istoria Partidului Ecologist Român filiala Bistriţa. Domnul Pop Viorel a fost membru al PER încă din anii ’90, dumnealui și-a pus amprenta pe tot ce însemna activitatea PER atât pe plan local cât si județean. Fost candidat al PER atât la Consiliul Local cât și în Senatul Romaniei. De 30 ani nu a lipsit de pe nicio listă a candidaților PER. Mentor al multor tineri ecologiști bistrițeni. Veți rămâne veșnic în sufletele membrilor PER, un ecologist prin convingere!!  Odihnește-te în pace! ” au transmis reprezentanții PER Bistrița.

Decesul nu a fost încă raportat de autoritățile județene, cel mai probabil, informațiile urmând a fi furnizate în raportarea de mâine.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

Ai nevoie de meniuri pentru cafenea sau restaurant? Creativii de la EMA Grafix îți fac ce model vrei tu, rapid și ieftin!

Meniul e cartea de vizită a oricărui restaurant, cafenea sau a oricărei terase cu dichis! Dacă...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...