21.1 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Ecologiștii își plâng un fost coleg de partid. Ar fi fost răpus de COVID 19

Reprezentanții Partidului Ecologist Român, filiala Bistrița, își plâng un fost coleg de partid. Acesta ar fi fost răpus de COVID 19. Pe lâmgă faptul că a fost un expert topograf, a fost activ atât în partid cât și în comunitatea locală.

Viorel Pop, topograf bistrițean și ecologist convins, s-a stins azi din viață. Acesta ar fi fost internat în spital, fiind depistat cu COVID 19. Din păcate, contactarea virusului i-a fost fatală.

Acesta împlinise 64 de ani în 7 iulie.

Cu durere în suflet anunțăm disparitia unui membru marcant în istoria Partidului Ecologist Român filiala Bistriţa. Domnul Pop Viorel a fost membru al PER încă din anii ’90, dumnealui și-a pus amprenta pe tot ce însemna activitatea PER atât pe plan local cât si județean. Fost candidat al PER atât la Consiliul Local cât și în Senatul Romaniei. De 30 ani nu a lipsit de pe nicio listă a candidaților PER. Mentor al multor tineri ecologiști bistrițeni. Veți rămâne veșnic în sufletele membrilor PER, un ecologist prin convingere!!  Odihnește-te în pace! ” au transmis reprezentanții PER Bistrița.

Decesul nu a fost încă raportat de autoritățile județene, cel mai probabil, informațiile urmând a fi furnizate în raportarea de mâine.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: