9.5 C
Bistrița
duminică, mai 19, 2024

VIDEO: Consiliul Județean și Primăria Bistrița au dat mâna să susțină Gloria Bistrița! Aproape două milioane de lei finanțare, dintr-un șut!

Echipa de fotbal Gloria Bistrița și-a găsit doi mari sponsori. Consiliul Județean și Primăria Bistrița au dat mâna și, dintr-un șut, vor aloca aproape două milioane de lei. Planul e ca municipalitatea să „înfieze” echipa de fotbal, pe modelul Consiliului Județean cu echipa de handbal.

În această săptămână, Gloria Bistrița și-a reînceput antrenamentele, după pandemie, pentru un nou sezon de Liga a treia.

Finalul de săptămână le-a adus însă o veste… neasteptată.

Consiliul Județean Bistrița Năsăud și Primăria Municipiului Bistrița au devenit susținători. În prima fază, cele două instituții vor ajuta cu aproximativ două milioane de lei.

Luni vom avea o ședință prin care vom aloca 900.000 de lei din bugetul județului pentru Gloria Bistrița”, a explicat Bogdan Ivan, purtătorul de cuvânt al CJ BN.

Vom găsi soluția de a susține Gloria Bistrița cu un milion de lei. Vă spun că nu vor fi probleme în a găsi banii, la fel cum nu au fost probleme nici pentru subvenționarea taxei de gunoi. Eu sunt un susținător înfocat Gloria și mă bucur să putem, ca și municipalitate, să susținem acest sport. Este momentul în care putem susține echipa de suflet a bistrițenilor. Baza legală o avem, banii îi vom găsi pentru susținere și anual, consilierii locali vor aloca un buget și clubului”, a explicat viceprimarul Cristian Niculae.

Dan Matei, antrenorul echipei, a explicat că a luat legătura cu fotbaliștii bistrițeni și speră să reîntregească lotul iar bistrițenii să revină acasă.

Declarațiile integrale pot fi urmărite aici:

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.