17.1 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Accidentul mortal din Decebal ar fi trebuit să fie înregistrat video! Camerele de supraveghere, nefuncționale!

Un biciclist a fost călcat de o mașină, marți noaptea, în intersecția din Decebal. Din nefericire, biciclistul a decedat. Întreaga scenă ar fi trebuit să fie înregistrată video. Dar camerele de supravegheren sunt nefuncționale.

Cunoscutul biciclist, numit de bistrițeni ”Relaxatu” a fost implicat marți noaptea într-un accident rutier. Acesta se îndrepta spre casă, venind de pe strada Ursului și intenționând să ajungă pe Zefirului, unde ar fi locuit.

La intersecția din Decebal, acesta ar fi pătruns de pe trotuar pe carosabil, conform martorilor, pe culoarea roșie a semaforului pentru pietoni. Pe banda de lângă trotuar venea un jandarm, cu mașina proprie, care efectiv l-a călcat, biciclistul rămânând sub autoturism.

Mai multe detalii puteți reciti aici:

FOTO/VIDEO: Biciclist prins sub o mașină în Decebal

R.Z, sau Relaxatu, a ajuns în stare gravă la spital, și, în ciuda eforturilor depuse, s-a stins din viață.

A murit biciclistul prins sub un autoturism pe Bulevardul Decebal

Întreaga scenă ar fi trebuit să fie înregistrată video, în timp reaal. Doar că, niciuna din camerele de supraveghere din zonă nu e funcțională.

Camerele de supraveghere din oraș sunt într-un amplu proces de reparație. În momentul accidentului respectiv, camera de supraveghere din zonă nu era funcțională. Și nici nu va fi, nici pe viitor. Am primit ceva bani pentru a schimba unele piese care s-au defectat. Și vom schimba și unele camere. În funcție de cât ne ajung banii primiți de data asta. Vă dați seama că sistemul ăsta de supraveghere e vechi de opt ani de zile. Anul acesta am primit ceva bani, și schimbăm și reparăm ce putem” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, șeful adjunct al Poliției Locale Bistrița, Ovidiu Gabrian.

Despre acest subiect, Bistrițeanul.ro a mai scris aici:

Camerele de supraveghere din oraș, mai mult defecte decât funcționale

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...