13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

CORMAIA: Băiat de 13 ani, cu arsuri pe jumătate din corp, după ce s-a electrocutat

Un băiat de 13 ani a fost preluat de elicopter și transportat la București. Acesta are arsuri pe aproape jumătate din corp, după ce s-a electrocutat. Incidentul a avut loc în Cormaia.

Un Echipaj de Prim Ajutor din cadrul ISU BN a fost solicitat în localitatea Cormaia. Un băiat de 13 ani a fost electrocutat.

Când paramedicii au ajuns și au văzut copilul, au solicitat intervenția elicopterului de la baza Jibou. Acesta a preluat băiatul și l-au dus la București.

Medicul care încadrează echipajul aerian de la Baza Aeriană Jibou, a constatat faptul că, copilul prezintă arsuri pe aproximativ 45 % din suprafață corporală. Copilul este conștient și a fost pregătit pentru a fi transportat pe calea aerului la o Clinică de specialitate din municipiul din București” transmit reprezentanții ISU BN.

Incidentul ar fi avut loc la pescuit. Firul undiței s-ar fi prins de niște cabluri electrice, iar în încercarea de a le desface, băiatul s-a electrocutat.

”Polițiștii din Sângeorz-Băi efectuează cercetări, în cadrul unui dosar de vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care un copil de 13 ani, din Cormaia, a fost electrocutat. Conform primelor date, acesta se afla în zona unui pod care traversează râul Cormaia și ar fi încercat să descurce firul unei undițe care s-a agățat în cablurile electrice aflate în zonă” transmit reprezentanții IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...