11.5 C
Bistrița
marți, aprilie 30, 2024

FOTO: Mașină lovită de tren în Feldru

Un accident feroviar a avut loc în localitatea Feldru. O mașină a fost lovită de tren. Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar trenul și-a continuat deplasarea.

O mașină în care se aflau două persoane a fost lovită de tren în localitatea Feldru, în urmă cu puțin timp.

Spre locul accidentului s-au deplasat de urgență echipajele medicale SMURD și echipajele de descarcerare.

Din fericire, persoanele din autoturism erau conștiente și cooperante și au refuzat transportul la spital. Nici un pasager din tren nu a avut nevoie de îngrijri medicale.

„Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării două persoane – bărbat și femeie – pasageri în autoturismul implicat în accidentul feroviar. Au fost preluate de echipajele SMURD, nu prezentau leziuni vizibile și erau cooperanti. Au refuzat transportul la spital. Nicio persoană din tren nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, informează reprezentanții ISU BN.

Circulația feroviară nu a fost afectată, iar trenul și-a continuat deplasarea.

UPDATE:

Conform informațiilor, șoferul, un tânăr de 25 de ani, nu s-a asigurat corespunzător și nu a respectat semnificația indicatorului STOP.

„Conform primelor date, un tânăr de 25 de ani, din Feldru, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la o trecere la nivel cu calea ferată, semnalizează doar cu indicator și a fost acroșat de trenul interregio 1833 care circulă pe relația Iași-Timișoara. Din fericire, în urma accidentului, nu au fost înregistrate victime”, transmite Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IOJ BN.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Tânărul a fost sancționat contravențional.

Foto @ ISU BN

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: