13.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Aurel Horea: Nu mă mulțumesc cu puțin, niciodată! Mai este de lucru în comună!

Prezent în emisiunea ”Direct în problemă” de la Bistrițeanul LIVE, primarul comunei Ilva Mică a vorbit și despre viitor. Aurel Horea a expus obiectivele pe care le are pentru comună, în eventualitatea unui nou mandat.

În septembrie vor avea loc alegerile locale. Deși e primar de 16 ani, alegerile locale tot îi dau ”emoții”.

Prezent în emisiunea ”Direct în problemă” de la Bistrițeanul LIVE, Aurel Horea a discutat și despre obiectivele pe care le are pentru comună, în eventualitatea unui nou mandat.

Anul trecut am făcut un studiu de fezabilitate: distribuția de gaze naturale în comuna Ilva Mică. Valoarea totală ar fi undeva 10 milioane de euro. Va apărea ghidul socilitantului pentru finanțare. Acesta e un proiect pentru viitor. Finanțarea va fi de 25 milioane pe ADI, deci banii sunt puțini. Bătălia e mare, dar vedem exact cum vom face ca să putem să avem gaz în comună” a explicat primarul comunei Ilva Mică.

Alte proiecte de viitor pe care edilul le are în plan, sunt :

  • Amenajare complex sportiv în Ilva Mică – adresa e trimisă de anul trecut și a fost aprobată sinteza
  • Asfaltarea ultimului tronson de drumuri din intravilanul comunei – studiul de fezabilitate e deja contractat
  • Canalizare pe Strâmba și alte câteva locații pe fața dealului

Nu mă mulțumesc cu puțin niciodată. Dar trebuie să ști cu ce vii. Nu candidezi, lumea te alege și apoi ce faci? E de lucru!” a concluzionat Aurel Horea, primarul comunei Ilva Mică.

Despre proiectele derulate până acum, cele în curs de execuție și mai multe informații despre planurile de viitor, puteți afla din emisiunea ”Direct în problemă”.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: