10.1 C
Bistrița
marți, mai 17, 2022

Percheziții în desfășurare: Timp de patru ani ar fi introdus ilegal arme letale, în țară

Polițiștii descind în această dimineață la domiciliile a șase persoane din trei localități bistrițene și una maramureșeană. Persoanele sunt bănuite că ar fi introdus arme letale în țară, în mod ilegal.

Descinderi în plină desfășurare în județele Bistrița Năsăud și Maramureș.

Polițiștii fac percheziții la domiciliile a șase persoane ce locuiesc în trei localități bistrițene și una maramureșeană.

”Acțiunile se desfășoară în cadrul unui dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, iar persoanele vizate sunt bănuite că, în perioada 2016-2020, ar fi introdus ilegal pe teritoriul României arme și muniții letale care ulterior ar fi fost folosite la acțiuni de braconaj cinegetic” se arată în comunicatul IPJ BN.

La percheziții participă polițiști ai Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști, toți  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

 

FOTO- arhivă

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

CE faci cu cel mic în vacanța de vară? Îl duci la Ianiki: distracție, ateliere, explorare, excursii!

Vine vacanța de vară și acest lucru îngrozește părinții care NU au soluții cu cine să-și...

Bărbații cu stil din Cluj, îmbrăcați de doi bistrițeni, care se impun pe piața clujeană cu brandul exlusivist TORRES Cerimonia

Simion și Ramona Creța, care deja s-au impus pe piața bistrițeană a vestimentației de ocazie aduc...

Frasinul a semnat astăzi cel mai mare contract pentru reabilitarea unui drum județean din Sălaj, de peste 100 milioane lei

Compania bistrițeană Frasinul a semnat astăzi un contract de peste 100 milioane lei (23 de milioane...