11.2 C
Bistrița
vineri, septembrie 30, 2022

Percheziții în desfășurare: Timp de patru ani ar fi introdus ilegal arme letale, în țară

Polițiștii descind în această dimineață la domiciliile a șase persoane din trei localități bistrițene și una maramureșeană. Persoanele sunt bănuite că ar fi introdus arme letale în țară, în mod ilegal.

Descinderi în plină desfășurare în județele Bistrița Năsăud și Maramureș.

Polițiștii fac percheziții la domiciliile a șase persoane ce locuiesc în trei localități bistrițene și una maramureșeană.

”Acțiunile se desfășoară în cadrul unui dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, iar persoanele vizate sunt bănuite că, în perioada 2016-2020, ar fi introdus ilegal pe teritoriul României arme și muniții letale care ulterior ar fi fost folosite la acțiuni de braconaj cinegetic” se arată în comunicatul IPJ BN.

La percheziții participă polițiști ai Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști, toți  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

 

FOTO- arhivă

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...