13.8 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Percheziții în desfășurare: Timp de patru ani ar fi introdus ilegal arme letale, în țară

Polițiștii descind în această dimineață la domiciliile a șase persoane din trei localități bistrițene și una maramureșeană. Persoanele sunt bănuite că ar fi introdus arme letale în țară, în mod ilegal.

Descinderi în plină desfășurare în județele Bistrița Năsăud și Maramureș.

Polițiștii fac percheziții la domiciliile a șase persoane ce locuiesc în trei localități bistrițene și una maramureșeană.

”Acțiunile se desfășoară în cadrul unui dosar aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, iar persoanele vizate sunt bănuite că, în perioada 2016-2020, ar fi introdus ilegal pe teritoriul României arme și muniții letale care ulterior ar fi fost folosite la acțiuni de braconaj cinegetic” se arată în comunicatul IPJ BN.

La percheziții participă polițiști ai Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale și criminaliști, toți  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

 

FOTO- arhivă

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: