19.4 C
Bistrița
vineri, mai 3, 2024

Se dublează intrarea la Figa în weekend! Câte persoane au voie concomitent să se bălăcească:

Pentru a preveni răspândirea epidemiei de Coronavirus, Primăria Beclean cu Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, au hotărât ca taxa de intrare în Weekend să fie dublată. De asemenea, a fost stabilit un număr maxim de persoane care pot fi prezente concomitent în complex.

Cei care vor să se bălăcească în weekend la Figa vor avea de scos din buzunare mai mulți bani ca până acum. Taxa va fi dublată în weekend, de la 15 la 30 de lei de persoană.

Pentru restul săptămânii, tariful va rămâne neschimbat. Restul tarifelor și prețurile din interiorul complexului rămân și ele neschimbate. De asemenea, a fost stabilit și un număr de persoane care vor fi lăsate concomitent în complex: 3.500

„Măsura modificării taxei de intrare menționată mai sus va încuraja o distribuire cât mai echilibrată a turiştilor în toate zilele săptămânii şi va ajuta la evitarea depășirii limitei de 3.500 de persoane, mai ales în zilele de weekend (sâmbăta şi duminica)”, se precizează într-un comunicat de presă.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: