14.5 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Biciclist găsit mort pe marginea DJ 173!

Un apel la 112 anunța faptul că un biciclist zace inconștient la marginea drumului DJ 173. Un echipaj SAJ a intervenit la caz, dar din nefericire, în ciuda aplicării protocolului de resuscitare, bărbatul nu a mai putut fi readus la viață. Polițiștii fac cercetări.

Un echipaj SAJ BN și unul al poliției au intervenit azi la un caz, pe DJ 173, între Teaca și Ocnița. Prin 112 s-a anunțat că un biciclist zace inconștient.

Echipajul medical ajuns la locul indicat a început manevrele de resuscitare, dar fără niciun succes, fiind nevoiți să declare decesul.

”Astăzi, în jurul orei 11.00, a fost sesizat prin 112 faptul că pe drumul județean 173, între localitățile Teaca și Ocnița, o persoană a căzut și se află în stare de inconștiență. La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Bistrița, iar ca urmare a primelor verificări efectuate a reieșit faptul că acesta se deplasa pe bicicletă și, la un moment dat, s-ar fi dezechilibrat și a căzut pe acostament. Din păcate, bărbatul a decedat. În cauză urmează a fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” transmit reprezentanții IPJ BN.

Conform surselor Bistrițeanul.ro, lângă bărbat ar fi fost găsite și băuturi alcoolice.

 

Foto- Arhivă

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: