22.8 C
Bistrița
sâmbătă, august 13, 2022

SUPER REDUCERI la bucătăriile German Kitchens! Ultimele bucăți!

Îți dorești o bucătărie frumoasă, în care să te simți în largul tău și să găsești inspirație atunci când gătești? Bucătăriile German Kitchens nu doar că sunt calitative și pe gustul clientului, dar acum au super-reduceri. Grăbește-te, sunt ultimele bucăți!

Bucătăria e locul unde ideile prind gust. Așa că e normal să îți dorești ca mobilierul din bucătărie să fie unul calitativ și…pe gustul tău. Vorba românului, ”Să fie calitate nemțească!”.

Ei bine, la German Kitchens găsiți mobilă de calitate germană și italiană chiar și pentru cei mai pretențioși, la un raport excelent calitate/preț.

Bucătării complet utilate, făcute în Germania, în care s-a pus accent pe funcționalitate și un design unic au acuma SUPER REDUCERI. Motivul? Sunt ultimele bucăți, așa că s-a MAI redus din preț.

German Kitchens oferă reduceri substanțiale la tot mobilierul din showroom-ul deschis în Bistrița. Acum e ocazia perfecta pentru a achiziționa mobilierul mult visat.

Puteți arunca o privire pe site-ul lor www.germankitchens.ro , iar pentru a vă cumpăra bucătăria sau piesa de mobilier la un preț mic și calitate superioară, mergeți la showroom-ul din Bistrița, de pe strada Viilor, nr 10, în incinta Biasicom.

Oferta e valabilă în limita stocului disponibil!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

PRO COMPRESOARE, soluția ta pentru problemele cu filtrul de particule, s-a mutat în casă nouă

Echipa PRO COMPRESOARE, soluția ideală pentru cei care au probleme cu filtrul de particule, s-a mutat...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...