7.1 C
Bistrița
sâmbătă, mai 8, 2021

SUPER REDUCERI la bucătăriile German Kitchens! Ultimele bucăți!

Îți dorești o bucătărie frumoasă, în care să te simți în largul tău și să găsești inspirație atunci când gătești? Bucătăriile German Kitchens nu doar că sunt calitative și pe gustul clientului, dar acum au super-reduceri. Grăbește-te, sunt ultimele bucăți!

Bucătăria e locul unde ideile prind gust. Așa că e normal să îți dorești ca mobilierul din bucătărie să fie unul calitativ și…pe gustul tău. Vorba românului, ”Să fie calitate nemțească!”.

Ei bine, la German Kitchens găsiți mobilă de calitate germană și italiană chiar și pentru cei mai pretențioși, la un raport excelent calitate/preț.

Bucătării complet utilate, făcute în Germania, în care s-a pus accent pe funcționalitate și un design unic au acuma SUPER REDUCERI. Motivul? Sunt ultimele bucăți, așa că s-a MAI redus din preț.

German Kitchens oferă reduceri substanțiale la tot mobilierul din showroom-ul deschis în Bistrița. Acum e ocazia perfecta pentru a achiziționa mobilierul mult visat.

Puteți arunca o privire pe site-ul lor www.germankitchens.ro , iar pentru a vă cumpăra bucătăria sau piesa de mobilier la un preț mic și calitate superioară, mergeți la showroom-ul din Bistrița, de pe strada Viilor, nr 10, în incinta Biasicom.

Oferta e valabilă în limita stocului disponibil!

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...

FOTO – NOU de Paște, la Euforia: Aranjamente florale cu licheni stabilizați!

Alege ca sărbătorile acestea pascale să fie pline de culoare! Cu aranjamentele de la Euforia Floral...

Grupul TeraPlast aderă la cea mai mare inițiativă globală de sustenabilitate

Grupul TeraPlast devine parte a UN Global Compact, cea mai importantă inițiativă în domeniul guvernanței corporative...