10 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Din trafic, după gratii. Un „zmeu” riscă închisoarea după ce a lovit cu piciorul un polițist care l-a oprit

Un șofer riscă ani buni de închisoare, după ce a împins și călcat cu piciorul un polițist care l-a oprit în trafic, pe o stradă din Bistrița. Acesta nu deținea nici permis de conducere.

Incidentul s-a produs în data de 5 septembrie, seara, pe o stradă din Bistrița. Un echipaj de poliție a vrut să-l oprească pe șofer, însă acesta a încercat să fugă. Înainte, însă, l-a agresat pe unul dintre agenți:

„A agresat fizic persoana vătămată C. A.F. agent de poliție în cadrul IPJ Bistrița-Năsăud care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu privind supravegherea traficului rutier, în uniformă de poliție, respectiv a împins-o cu mâinile, aceasra căzând pe pământ și lovindu-se cu spatele/șoldul de sol și de un autoturism parcat în apropiere, după care a călcat-o cu piciorul în zona coapsei, provocându-i leziuni ce necesită pentru vindecare un nr. de 5-6 zile de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Bărbatul a fost reținut, iar ulterior arestat preventiv pentru 20 de zile. Oamenii legii au constatat că bărbatul nu avea nici permis de conducere. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru ultraj și conducerea unui vehicul fără permis.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: