1.3 C
Bistrița
duminică, noiembrie 27, 2022

Din trafic, după gratii. Un „zmeu” riscă închisoarea după ce a lovit cu piciorul un polițist care l-a oprit

Un șofer riscă ani buni de închisoare, după ce a împins și călcat cu piciorul un polițist care l-a oprit în trafic, pe o stradă din Bistrița. Acesta nu deținea nici permis de conducere.

Incidentul s-a produs în data de 5 septembrie, seara, pe o stradă din Bistrița. Un echipaj de poliție a vrut să-l oprească pe șofer, însă acesta a încercat să fugă. Înainte, însă, l-a agresat pe unul dintre agenți:

„A agresat fizic persoana vătămată C. A.F. agent de poliție în cadrul IPJ Bistrița-Năsăud care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu privind supravegherea traficului rutier, în uniformă de poliție, respectiv a împins-o cu mâinile, aceasra căzând pe pământ și lovindu-se cu spatele/șoldul de sol și de un autoturism parcat în apropiere, după care a călcat-o cu piciorul în zona coapsei, provocându-i leziuni ce necesită pentru vindecare un nr. de 5-6 zile de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Bărbatul a fost reținut, iar ulterior arestat preventiv pentru 20 de zile. Oamenii legii au constatat că bărbatul nu avea nici permis de conducere. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru ultraj și conducerea unui vehicul fără permis.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...

S-a deschis SOF GSM, magazin de accesorii pentru telefoane, pe strada Andrei Mureșanu din Bistrița

Un nou magazin de accesorii pentru telefoane s-a deschis în Bistrița, pe strada Andrei Mureșanu, chiar...