12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Din trafic, după gratii. Un „zmeu” riscă închisoarea după ce a lovit cu piciorul un polițist care l-a oprit

Un șofer riscă ani buni de închisoare, după ce a împins și călcat cu piciorul un polițist care l-a oprit în trafic, pe o stradă din Bistrița. Acesta nu deținea nici permis de conducere.

Incidentul s-a produs în data de 5 septembrie, seara, pe o stradă din Bistrița. Un echipaj de poliție a vrut să-l oprească pe șofer, însă acesta a încercat să fugă. Înainte, însă, l-a agresat pe unul dintre agenți:

„A agresat fizic persoana vătămată C. A.F. agent de poliție în cadrul IPJ Bistrița-Năsăud care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu privind supravegherea traficului rutier, în uniformă de poliție, respectiv a împins-o cu mâinile, aceasra căzând pe pământ și lovindu-se cu spatele/șoldul de sol și de un autoturism parcat în apropiere, după care a călcat-o cu piciorul în zona coapsei, provocându-i leziuni ce necesită pentru vindecare un nr. de 5-6 zile de îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Bărbatul a fost reținut, iar ulterior arestat preventiv pentru 20 de zile. Oamenii legii au constatat că bărbatul nu avea nici permis de conducere. Acesta s-a ales cu dosar penal pentru ultraj și conducerea unui vehicul fără permis.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?