19.7 C
Bistrița
luni, aprilie 29, 2024

Ionuț Simionca: 30 de ani, PNL și PSD au condus împreună Primăria Bistrița. Cine îi mai crede?

Pe ultima sută de metri înainte de alegerile locale, candidatul PMP la Primăria Municipiului Bistrița, Ionuț Simionca, a lansat un apel la solidaritate împotriva partidelor tradiționale, PNL și PSD.

„Dragi prieteni, suntem aproape de finalul unei campanii în care partidele tradiționale, vechi, v-au spus, încă o data, că urmează 4 ani incredibili pentru Bistrița! Cine îi mai crede? Mai ales când PNL și PSD au condus împreuna 30 de ani. De ce nu au făcut nimic până acum?”, întreabă liderul județean al PMP.

Ionuț Simionca le oferă bistrițenilor o alternativă la partidele tradiționale.

Pe 27 septembrie, aveți de ales între cei care au ținut orașul nostru pe loc și un om care vrea să muncească pentru voi. Bistrița are nevoie de schimbare, de un gospodar la Primărie. Pe 27 septembrie, este șansa noastră, a bistrițenilor, să câștigăm”, a concluzionat candidatul Ionuț Simionca, pe care îl puteți găsi pe poziția 1 pe buletinele de vot. 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIonutSimionca%2Fvideos%2F785688845305680%2F&show_text=0&width=560″ /]

(Publicitate electorală)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: