-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Ionuț Simionca: 30 de ani, PNL și PSD au condus împreună Primăria Bistrița. Cine îi mai crede?

Pe ultima sută de metri înainte de alegerile locale, candidatul PMP la Primăria Municipiului Bistrița, Ionuț Simionca, a lansat un apel la solidaritate împotriva partidelor tradiționale, PNL și PSD.

„Dragi prieteni, suntem aproape de finalul unei campanii în care partidele tradiționale, vechi, v-au spus, încă o data, că urmează 4 ani incredibili pentru Bistrița! Cine îi mai crede? Mai ales când PNL și PSD au condus împreuna 30 de ani. De ce nu au făcut nimic până acum?”, întreabă liderul județean al PMP.

Ionuț Simionca le oferă bistrițenilor o alternativă la partidele tradiționale.

Pe 27 septembrie, aveți de ales între cei care au ținut orașul nostru pe loc și un om care vrea să muncească pentru voi. Bistrița are nevoie de schimbare, de un gospodar la Primărie. Pe 27 septembrie, este șansa noastră, a bistrițenilor, să câștigăm”, a concluzionat candidatul Ionuț Simionca, pe care îl puteți găsi pe poziția 1 pe buletinele de vot. 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIonutSimionca%2Fvideos%2F785688845305680%2F&show_text=0&width=560″ /]

(Publicitate electorală)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: