21.5 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Ionuț Simionca: 30 de ani, PNL și PSD au condus împreună Primăria Bistrița. Cine îi mai crede?

Pe ultima sută de metri înainte de alegerile locale, candidatul PMP la Primăria Municipiului Bistrița, Ionuț Simionca, a lansat un apel la solidaritate împotriva partidelor tradiționale, PNL și PSD.

„Dragi prieteni, suntem aproape de finalul unei campanii în care partidele tradiționale, vechi, v-au spus, încă o data, că urmează 4 ani incredibili pentru Bistrița! Cine îi mai crede? Mai ales când PNL și PSD au condus împreuna 30 de ani. De ce nu au făcut nimic până acum?”, întreabă liderul județean al PMP.

Ionuț Simionca le oferă bistrițenilor o alternativă la partidele tradiționale.

Pe 27 septembrie, aveți de ales între cei care au ținut orașul nostru pe loc și un om care vrea să muncească pentru voi. Bistrița are nevoie de schimbare, de un gospodar la Primărie. Pe 27 septembrie, este șansa noastră, a bistrițenilor, să câștigăm”, a concluzionat candidatul Ionuț Simionca, pe care îl puteți găsi pe poziția 1 pe buletinele de vot. 

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FIonutSimionca%2Fvideos%2F785688845305680%2F&show_text=0&width=560″ /]

(Publicitate electorală)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...