19.7 C
Bistrița
joi, mai 2, 2024

Funcția de prefect „rezervată” pentru Stelian Dolha. După alegeri, acesta se întoarce la Prefectură

După o pauză  de campanie, timp în care subprefectul mai mult absent decât prezent a îndeplinit atribuțiile de prefect, Stelian Dolha se întoarce la Instituția Prefectului. Acesta a fost numit într-o ședință de Guvern, din prima zi din octombrie.

Stelian Dolha pare să-și fi asigurat postul înainte de a începe campania electorală. Acesta a renunțat la fotoliul de prefect pentru a putea candida la funcția de președinte al Consiliului Județean, perioadă în care nu a fost numit nimeni în locul său. Atribuțiile au fost îndeplinite de subprefectul Eugen Curtean.

Se pare că aceasta a fost și ideea, de a-și asigura un post sigur după alegeri. Acesta nu va intra în Consiliul Județean, unde a prins un loc de consilier, ci se va întoarce la Instituția Prefectului.

Deși zilele trecute spunea că nu știe exact ce va face, în ședința de ieri, Guvernul l-a numit din nou prefect al județului Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Pizzeria Allegria angajează casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. NOI locuri de muncă la Sanovil, Aquabis, MasterFoam

Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud. Aquabis caută electrician priceput, iar la Clinica Sanovil e nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială pentru automobile Škoda

Alege calitatea maximă la prețuri atractive! Ofertă specială* Schimb kit curea distribuție pentru automobile Škoda din 2017-2019 (4+) și automobile Škoda din 2016 sau anterior (7+):

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz:

Alege siguranța, fiabilitatea și menținerea valorii pentru automobilul tău. Ofertă specială Revizii Mercedes-Benz: