5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Aquabis: Lucrări Electrica, la Sângeorz-Băi! Străzi din Beclean, fără apă

Se vor executa câteva lucrări Electrica, la Sângeorz-Băi, anunță Aquabis. La Beclean, două străzi rămân fără apă potabilă până după-amiază: 

Astăzi, 2 octombrie 2020, în intervalul orar 09:00 – 10:00 și 16:00 – 17:00, în localitatea Sângeorz-Băi se va înregistra LIPSĂ PRESIUNE sau CHIAR LIPSĂ APĂ – în zonele mai înalte.

Aceasta – datorită unor lucrări ale S.C Electrică S.A, în zona stației de tratare a apei.

De la ora 09:30 până  la ora 16:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în Beclean, pe strada Horea, pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe reteaua de apă.

De la ora 10:30 până  la ora 16:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile și pe strada VALEA VIILOR (Beclean), pentru remedierea unei defecțiuni apărute pe reteaua de apă.

***

În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii).

Locuitorii afectaţi de situație sunt sfătuiţi să lase apa să curgă câteva minute, pentru limpezire – înainte de consum.

S.C. AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.

Telefon Dispecerat : 0263/21.31.17 şi 0372/74.24.78.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!