16.1 C
Bistrița
miercuri, august 10, 2022

Primarul Traian Ogâgău a depus plângere la poliție pentru violarea secretului corespondenței

Chiar în prima zi din octombrie, primarul orașului-stațiune Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău a depus plângere la poliție împotriva celui care a pus mâna pe filmulețul cu fiica sa dezbrăcată și pedepsită și l-a dat televiziunilor naționale.

Cu câteva zile înainte de alegerile locale, în presa națională a apărut un filmuleț care o înfățișa pe fiica de 9 ani a primarului orașului-stațiune Sîngeorz-Băi dezbrăcată, în genunchi cu mâinile sus, în timp ce îi promitea tatălui său că va fi cuminte. Pedeapsa a stârnit reacții în rândul opiniei publice, dar a determinat și Direcția pentru Protecția Copilului să înceapă o anchetă.

Traian Ogâgău a ajuns chiar să fie cercetat penal pentru rele tratamente aplicate minorului, dosarul fiind în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. Mai multe detalii aici.

Încă de la debutul scandalului, primarul Traian Ogâgău preciza că nu știe cum acele imagini au ajuns în presă, pentru că fosta sa soție și mama fetiței fusese singura căreia i le-a trimis.

Astăzi, Traian Ogâgău a depus o plângere la poliție, pentru violarea secretului corespondenței.

„Am informații sigure că anumite persoane din orașul Sîngeorz-Băi și nu numai, au distribuit această înregistrare cu fetița mea, necenzurată cu aproximativ o lună de zile înainte de data apariției la posturile de televiziune. Printre acestea se găsește chiar viceprimarul orașului Dumitru Virgil și unii membrii ai Alianței pentru Sângeorz-Băi. Deși această înregistrare a fost făcută de către mine și trimisă doar fostei mele soții și mamă a fetiței, Șteopoaie Florina-Gabriela, această înregistrare a ajuns în spațiul public. Nici eu, nici fosta soție nu am distribuit această înregistrare, astfel, consider că a fost săvârșită infracțiunea de violare a secretului corespondenței”, a spus Traian Ogâgău în plângerea penală.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...