18.8 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

Primarul Traian Ogâgău a depus plângere la poliție pentru violarea secretului corespondenței

Chiar în prima zi din octombrie, primarul orașului-stațiune Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău a depus plângere la poliție împotriva celui care a pus mâna pe filmulețul cu fiica sa dezbrăcată și pedepsită și l-a dat televiziunilor naționale.

Cu câteva zile înainte de alegerile locale, în presa națională a apărut un filmuleț care o înfățișa pe fiica de 9 ani a primarului orașului-stațiune Sîngeorz-Băi dezbrăcată, în genunchi cu mâinile sus, în timp ce îi promitea tatălui său că va fi cuminte. Pedeapsa a stârnit reacții în rândul opiniei publice, dar a determinat și Direcția pentru Protecția Copilului să înceapă o anchetă.

Traian Ogâgău a ajuns chiar să fie cercetat penal pentru rele tratamente aplicate minorului, dosarul fiind în lucru la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. Mai multe detalii aici.

Încă de la debutul scandalului, primarul Traian Ogâgău preciza că nu știe cum acele imagini au ajuns în presă, pentru că fosta sa soție și mama fetiței fusese singura căreia i le-a trimis.

Astăzi, Traian Ogâgău a depus o plângere la poliție, pentru violarea secretului corespondenței.

„Am informații sigure că anumite persoane din orașul Sîngeorz-Băi și nu numai, au distribuit această înregistrare cu fetița mea, necenzurată cu aproximativ o lună de zile înainte de data apariției la posturile de televiziune. Printre acestea se găsește chiar viceprimarul orașului Dumitru Virgil și unii membrii ai Alianței pentru Sângeorz-Băi. Deși această înregistrare a fost făcută de către mine și trimisă doar fostei mele soții și mamă a fetiței, Șteopoaie Florina-Gabriela, această înregistrare a ajuns în spațiul public. Nici eu, nici fosta soție nu am distribuit această înregistrare, astfel, consider că a fost săvârșită infracțiunea de violare a secretului corespondenței”, a spus Traian Ogâgău în plângerea penală.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...